Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Μενού

Καλοκαιρινά δαχτυλίδια για να σετάρεις με το καλοκαιρινό σου ντύσιμο!

Με την θερμοκρασία όλο και να ανεβαίνει, λιγοστεύουν και τα ρούχα που φοράμε. Τα φορεματάκια και τα σορτσάκια έρχονται να αντικαταστήσουν τα χοντρά πουλόβερ και τα ζεστά κασκόλ ενώ δεν καθόμαστε μπροστά στην ντουλάπα μας με τις ώρες ψάχνοντας το τέλειο σύνολο αφού μπορούμε απλά να αρπάξουμε το αγαπημένο μας φόρεμα και τα σανδάλια μας και να είμαστε πανέτοιμες για κάθε έξοδο.

Πως μπορούμε όμως να κάνουμε μοναδική την κάθε μας εμφάνιση;

Με ξεχωριστά, γυναικεία κοσμήματα φυσικά!

Καλοκαιρινά Δαχτυλίδια: Το νέο trend του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι έχει τα δικά του χρώματα με κυρίαρχο το λευκό, το τυρκουάζ και το μπλε που σε παραπέμπει στα δροσερά νερά της θάλασσας.

Έτσι και στα κοσμήματα και συγκεκριμένα στα καλοκαιρινά δαχτυλίδια, ένα απαραίτητο καλοκαιρινό κόσμημα που θα κοσμεί το χέρι σου.

Τα δαχτυλίδια των θαλασσών, καλοκαιρινά δαχτυλίδια με γαλάζιες και τυρκουάζ πέτρες θα ήταν τα ιδανικότερα για να τα σετάρεις με το καλοκαιρινό σου ντύσιμο.

Το Μίνιμαλ είναι πάντα μια σίγουρη επιλογή

Μίνιμαλ διάθεση σε μίνιμαλ γραμμές αλλά τόσο εντυπωσιακά όταν συνδυάζονται δυο μαζί.

Μαργαριτάρι ίσον θάλασσα άρα καλοκαιράκι. Αναμφισβήτητα το μαργαριτάρι μυρίζει καλοκαίρι. Ταιριάζει τέλεια με το σορτσάκι σου και το ανάλαφρο πουκαμισάκι σου.

Μεγάλα ή μικρά, με χρωματιστή πέτρα ή με μαργαριτάρια, τα καλοκαιρινά γυναικεία δαχτυλίδια είναι must για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Πηγή: kiriakosgofas.gr

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.